Ook dit weekend kende weer, op het laatste moment, een wedstrijd die niet door ging, dit keer was het de C2 die uit kon slapen. Binnenkort wordt de wedstrijd, tijdens een trainingsavond, ingehaald. Niet alleen RWA heeft te maken met afschrijvingen (veelal blessures) maar ook tegenstanders kampen daarmee. Gelukkig is de JAF flexibel genoeg om alles toch op rolletjes te laten verlopen.

Maar de spelers die al langer geblesseerd zijn dienen te worden vervangen (althans in het wedstrijdkorfbal). Gelukkig wordt de jaf daarin ondersteunt door Tom Zantman en ook voor het verplaatsen van de wedstrijden en het regelen daarvan met de bond kunnen we een beroep doen op Marja en Marco Rienks.

Gelukkig hoeft de jav niet te verzinnen wie dan de geblesseerde speler(s) moet vervangen want daar hebben we de technische commissie dan weer voor die dat dan weer in samenspraak met de trainers en of coaches doen.

Fijn die hulp want alle teams compleet krijgen is op zich al een hele sport. Gelukkig korfballen de jav leden zelf niet meer anders zou het haast niet te doen zijn. (grapje)

Tot de volgende week