Toch fijn dat binnenspelen. Hagel, wind, regen en storm blijven ons bespaard en binnenkort is er ook weer volop vertier op de tribune en kans op vette prijzen.

Afgelopen maandag na de training vlug naar de kantine want daar stond ons een spektakelstuk te wachten. Of toch niet. De kantine was, naar RWA maatstaven, redelijk gevuld. Strenge mannen achter de tafel en giechelende leden daarvoor. Als een bestuur zijn zaakjes goed op orde heeft en ruim van te voren de jaarstukken publiceert dan is zo’n jaarvergadering een peulenschilletje. Geen moeilijke vragen, geen opzienbarende besluiten, geen financieel debacle, kascontrolecommissie tevreden. De vinger wordt aan de pols gehouden over het terrein, de geldstromen, het speelniveau de veiligheid en de kleding. Natuurlijk komt er na jaren een contributieverhoging. Maar…………….het blijft betaalbaar. En we hebben weer een vrouw in het bestuur en dat vind ik eigenlijk wel leuk.

Na wat aanloop perikelen zijn nu ook alle trainingstijden en plaatsen bij iedereen bekend en ook de sleutel van de sportzaal gaat van hand tot hand. De sporthalbeheerder heeft alles netjes op een rijtje en denkt gelukkig mee met RWA.

Zaterdag viel het vierde, om wat voor reden ook, weg uit de lijst met vriendschappelijke wedstrijden. Der technische commissie had in samenspraak met de coaches van de D2, D3 en ik geloof de E1, E2 en E3. Een oefenwedstrijd in elkaar gezet voor deze ploegen. Dat was vooral voor de E-ploegen even wennen, want wat is dat veld groot en breed en Wat duurt zo’n wedstrijd lang en dan zijn er ook nog eens extra time-outs ingevoerd. Het tempo van de E-ploegen lag erg hoog en de D-ploegen hadden daar flink wat moeite mee. Het werd een leuke oefenwedstrijd en dat gold ook voor de scheidsrechter. Ik hoop dat de ouders, grootouders en andere familieleden hebben genoten van deze partij.