De werkzaamheden van de JAV van deze week.

Maandag was er een aangename vergadering met de TC waarin de JAF haar wensen en bevindingen kon delen. Het is altijd prettig als vergaderingen in een ontspannen sfeer verlopen en er goed naar elkaar geluisterd wordt. Dat suggesties worden overgenomen en misschien wel leiden naar een betere werkwijze.

De rest van de week gingen we aan de slag met onze teams.

En je merkt dat de zaalcompetitie op stoom begint te komen, gelukkig waren er deze week niet al te veel afschrijvingen bij onze jongste RWA-ers. De intocht van Sinterklaas zorgde vooral bij de senioren voor veel afschrijvingen. Wat vroeger niet voorkwam in de zaalcompetitie is nu wekelijks een item. Ik bedoel hiermee het verplaatsen van wedstrijden. Soms ben je blij dat het kan, maar het kan ook weleens nadelig zijn. Natuurlijk probeert RWA altijd de beste oplossing te vinden. Gelukkig doen andere verenigingen dat ook. Maar het levert wel veel meer werk op, vooral omdat je niet direct een antwoord krijgt op de gestelde vragen. Natuurlijk doet iedereen zijn zegje over de uit te stellen wedstrijden. De Tc, de coaches, de ouders van de kinderen, scheidsrechters, en de communicatieman of vrouw. Als alles in kannen en kruiken is en ook het KNKV op de hoogte is zijn alle betrokkene tevreden. Maar soms wil het niet lukken of wordt een wedstrijd verplaatst naar een trainingsavond of naar een vrij weekend of zelfs naar een vakantie. Dat is niet altijd leuk.

Toch is het wel handig als JAF dat je weet wat de regels zijn, zodat je niet voor onverwachte feiten wordt gesteld, want overal zijn regels voor dus is het handig om die regels is na te pluizen. Nu dat heeft de JAF gedaan, en ik geef u op een presenteerblaadje, dat dat geen hapklare brokken zijn. Maar goed het houd je als JAF scherp.