Het valt niet mee, vooral de eerste twee deelnemers van de Jaf hebben het druk, komen zelfs onder druk te staan, voor hen zijn de donkere dagen voor kerst al aangebroken. Het blessurespook waart nog steeds rond en ook de vroege aanvangstijden breken je soms op.

Er is van de tc al een brandbrief uitgegaan over het spontaan afzeggen van leden, en ook de regel van afschrijven na donderdag zullen we moeten aanscherpen.

Als je ineens donderdag ziek bent, geblesseerd of ander ongemak hebt komt dat plotseling en dat kan je niet van te voren inplannen, ook de Jaf niet, maar maak het de jaf gemakkelijker door af te BELLEN, wij lezen namelijk niet om de haverklap onze mail of raadplegen de veelvoud aan appgroepen.

Dus alle pijntjes na donderdagavond kunnen doorgegeven worden op de bellijn. Krijg je de goede niet te pakken probeer het bij een van de andere jaf-ers.

J: 06-28351485; (f, e, d-teams)

A: 06-25398463; (senioren en a-teams) en

F: 06-51062105. (c en b-teams).

Wij proberen zo goed en zo kwaad als mogelijk is, in deze exceptionele gevallen toch nog voor vervanging te zorgen.

Bij online afschrijven proberen wij een mailtje te sturen dat wij de afschrijving hebben ontvangen zodat u (jij) weet dat we de opengevallen plek zullen gaan opvullen.

Het jaf-team.