De D3 werd maandag aardig op de proef gesteld want zij mochten een oefenwedstrijd spelen, samen met hun trainers, tegen de krasse knarren. Allebei de teams hadden het zwaar. Daarna zagen ze de selectie de zaal binnen wandelen, en dat was maar van korte duur, want ook voor hen stond er een pittige training op het programma (maar dat heb ik van horen zeggen)

Ook deze week werd er weer volop geschoven met trainingstijden zodat er ruimte vrij kwam voor inhaalwedstrijden. Zo kon de A2 minder lang trainen, de voorgeschotelde training was echter zo intensief dat vijftig minuten meer dan voldoende was. Voor de trainers trouwens ook, de een had geen stem en de ander pijn in de rug, maar daar hebben de spelers niets van gemerkt. De vrijgekomen minuten werden door het vijfde aardig ingevuld, maar helaas resulteerde dat niet in een overwinning.

Als je de uitslagen bekijkt wordt er heel wat gescoord. De E1 heeft een abonnement op de uitslag van 10-9. De goklustigen onder ons, kunnen daar heen voordeel mee doen.

Vrijdagochtend is het in de kantine behaaglijk warm, een grote groep bridgers steelt daar de show. Zij dachten dat de banken die daar klaar stonden en de zakken met cadeautjes voor hen bestemd waren, maar ze werden teleurgesteld want op de pakjes stonden namen en daar stond geen enkele bridger bij. Gelukkig hebben de kaartspelers wel weer getracht om de banken, tafels en stoelen weer in de sinterklaasstand te zetten zodat er “s-avonds gewoon feest gevierd kon worden. En dat gebeurde ook. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het er erg gezellig aan toe ging en dat alle RWA-spelers zaterdag gewoon op het veld stonden en niet in de klaar liggende zakken zijn gestopt. De supportersvereniging zal wel een goed woordje bij de Sint hebben gedaan, want er zijn vast wel ondeugende kinderen bij RWA.

Zaterdag waren er weer spannende wedstrijden te zien. Ik heb gehoord dat scheidsrechters leren om hard te fluiten, ik zag er zaterdag een die wat dat betreft uitgeleerd is.