Ook deze week weer veel tijd besteed aan het compleet maken van de teams, er moeten beslissingen worden genomen wie in welk team wie gaat vervangen.

Als een geblesseerde speler een aantal keren niet gespeeld heeft moet daar iemand anders voor in het team geplaatst worden. Die speler mag dan voorlopig niet meer lager spelen. Dan moeten er lastige keuzes worden gemaakt. Gelukkig staat de TC en het administratieve team bestaande uit Tom, Marco en Marja ons terzijde.

Ook bij de lagere teams moeten we soms maatregelen nemen die niet altijd even leuk zijn. Compleet op pad gaan is ons devies, en dat is ook dit keer weer gelukt.

De talloze appjes en mailtjes delen we met elkaar en soms is het gepingel niet van de lucht. Tot donderdag loopt alles nog gesmeerd en wachten we nog op wat antwoorden van gevraagde spelers. Vrijdag is de dag dat we rustig kunnen ademhalen, alles is gelukt, tot dat er toch nog iemand in de mailbox kijkt en ja hoor er zijn toch nog wat wijzigingen nodig. Ouders en leden willen jullie a.u.b. na donderdagmiddag alleen nog telefonisch afschrijven. (we kijken echt heel vaak in de mailbox en zelfs in de spam) maar bellen is gewoon handiger en directer.

De nummers zijn:

J: 06-28351485 (F tot en met D)

A: 06-25398463 (A en Sen)

F: 06-51062105 (C en B)