Trainingspakken
Afgelopen zaterdag hebben we een start gemaakt met de uitgifte van de nieuwe RWA trainingspakken. De selectie had deze al een tijdje tot haar beschikking, nu gaan we ook de rest van de vereniging er van voorzien.

Aanstaande zaterdag (3 februari) gaan we verder met de volgende teams:

C1
D1, D2, D3
E1, E2, E3, E5, E6
F1

Tussen 10.00 uur en 14.00 uur kunnen deze teams in de sporthal hun oude trainingspak inleveren, en een nieuwe ophalen. De uitwisseling gebeurt 1 op 1, dus één broek en jasje inleveren tegen één broek en jasje ophalen. Uiteraard kan er wel direct een andere maat worden meegenomen als dit nodig is. Bij het ontbreken van één van de delen wordt € 25 per item in rekening gebracht, conform ons kledingreglement.

 

Wasvoorschrift
Deze uitrol is ook een mooi moment om nog even aandacht te vragen voor het wasvoorschrift van de RWA kleding. We zien helaas nog wel eens verwassen kledingstukken rondlopen of ingeleverd worden. De (weliswaar) overwegend donkere trainingspakken geven niet af, en mogen absoluut niet met de reguliere donkere was worden gewassen, want daardoor verkleuren de witte en rode delen. Dit geldt overigens ook voor de inschietshirts en de wedstrijdshirts, deze mogen niet bij de gekleurde was (kan eventueel wel bij de witte was op lage temperatuur), ook hier verkleuren dan de witte vlakken. Het verdient aanbeveling om deze sportkleding apart te wassen, eventueel met andere niet afgevende (sport)kleding, waarbij de volgende regels moeten worden aangehouden:

Altijd binnenstebuiten wassen
Maximale temperatuur 30/40 graden
Niet in de droger drogen, maar uithangen
Niet nat opvouwen

Wij vragen iedereen zich aan deze voorschriften te houden, zodat we er lang plezier van hebben!

 

Webshop
Vorig jaar hebben we samen met onze kledingsponsor Klupp een mooie website gelanceerd waar RWA items die niet in het kledingpakket zitten kunnen worden aangeschaft. Denk aan regenkleding, hoody’s, polo’s en jasjes, maar ook tassen zijn daar verkrijgbaar. Alles met RWA logo! Gebruik de code RWAKORTING voor 20% korting op de getoonde prijzen.

De webshop vind je hier: RWA | Klupp Sportswear

 

Oude kleding
Van veel kanten wordt ons gevraagd wat er met de oude kleding gebeurt die wordt ingenomen. Een terechte vraag, want veel daarvan is nog prima bruikbaar. Gelukkig krijgt dit ook een mooie bestemming, want via onze kledingsponsor Klupp worden de items die nog bruikbaar zijn geschonken aan een 2 tal organisaties in Afrika. Deze organisaties verdelen de kleding door middel van diverse projecten, waardoor het een twee leven krijgt bij sporters daar.