Hoi allemaal,

De inschrijvingen voor het kamp 2024 zijn geopend! Dit jaar gaan we naar een kampeerboerderij De Runsvoort in Helvoirt (plaats tussen ‘s – Hertogenbosch en Tilburg). Het is een kampeerboerderij met maar plek voor 100 personen. Bij de accommodatie is een mooi grasveld aanwezig waar we gebruik van kunnen maken voor de activiteiten die wij zullen inplannen. Het kamphuis ligt gelegen aan een bos waar we ook mooie, toffe en leuke activiteiten kunnen gaan doen. Nieuwsgierig naar het kamphuis? Neem een kijkje op de website: www.runsvoort.nl

Thema

Dit jaar wordt er een strijd gestreden tussen de Cowboys en Piraten. Zit je in team Cowboys of Piraten? Dat is nog even de vraag. Hou de socials goed in de gaten zodat je weet in welk team je terecht komt. Maar voordat je je outfit bij elkaar kunt gaan zoeken, moeten jullie helaas nog even geduld hebben! Wie o wie zal dit jaar de schat bemachtigen?

Kookploeg

Onze kookploeg zal er ook dit jaar weer alles aan doen om voor ons heerlijke maaltijden, een goede lunch en lekkere ontbijtjes te verzorgen. Op sommige momenten komt de kookploeg handen tekort. Om ons toch te voorzien van een heerlijke lunch op zaterdagmiddag staat dit jaar in het aanmeldformulier de vraag of je pannenkoeken wilt/kunt bakken. Wil je een steentje bijdragen en overheerlijke pannenkoeken bakken, laat dit weten in het aanmeldformulier (ook graag hoeveel je er dan wilt bakken). Word je enthousiast van dit bericht en wil je pannenkoeken bakken zonder dat uw kind meegaat? Dan mag dit uiteraard ook en kunt u contact opnemen met de kampcommissie. De pannenkoeken worden vrijdag tijdens het aanmelden in ontvangst genomen.

❗️Momenteel zijn wij nog op zoek naar een persoon die het leuk zou vinden om de kookploeg te versterken. Lijkt jou dit wel wat, laat het ons even weten ❗️

Leiding

Naast een kookploeg die voor ons heerlijke maaltijden zal gaan bereiden is er natuurlijk ook weer een leuke en gezellige kampleidinggroep bij elkaar gezocht. De kampleiding zal er dit jaar ook weer alles aan doen om er weer een onvergetelijk kamp van te maken en te zorgen voor leuke, tegekke en fantastische activiteiten.

Nieuwsgierig naar de kampleiding en de kookploeg? Voordat het kamp van start gaat komt een smoelenboek online. Zo hebben jullie ook wat achtergrondinformatie van de personen die meegaan.

Check: al onze leiding die meegaat op kamp is voorzien van een VOG!

Medicijnen

In het aanmeldformulier wordt gevraagd of uw kind medicijnen gebruikt. Zorg dat deze gegevens zo nauwkeurig mogelijk worden ingevuld. De medicijnen nemen we vrijdag tijdens het aanmelden in ontvangst. De medicijnen worden opgeborgen en bewaard op een vaste plek. De kookploeg zorgt er ook dit jaar weer voor dat iedereen netjes en op tijd zijn medicijnen krijgt!

Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je vragen? Neem gerust contact op met de kampcommissie. Dit kan via het volgende e-mailadres: kamp@svrwa.nl

Aanmelden

Aanmelden voor kamp kan nu via deze link: https://forms.gle/hTCq8yHou79MGjEk8  

Wij hebben er heel veel zin in en wij hopen jullie ook!

Namens de kampcommissie,

Lisanne Noordzij, Janneke Noordzij en Mirjam Huizer.