Zodra we weer naar buiten gaan om te starten met trainen en wedstrijden gaan spelen is de clubcard te koop in onze kantine voor EUR 5 per stuk. Deze clubcard is in eerste instantie een betaalkaart waarmee je alleen bij onze vereniging kan afrekenen. Je clubcard is al voor je geactiveerd. Het enige dat je nog hoeft te doen is de pas te registeren en het saldo op te laden. Dit kan op twee manieren:

 1. Website

Registreren

  1. Op de je clubcard staat een CVC code. Om deze clubcard aan jou of jouw team te koppelen dien je naar www.mijnkniponline.nl te gaan.
  2. Je kiest voor de knop ‘Registeren’.
  3. Nu kom je in een veld waar je kiest voor de manier van registreren. In dit geval is dat “Betaalpas”. Je komt nu in een veld waar wordt gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Er wordt nu vanuit het systeem een e-mail verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox! Klik op de link in de e-mail om je account te activeren.
  4. Vervolgens kom je via de link terecht op een pagina waar je de clubcard verder kan registreren. Vul hier het nummer van de clubcard in, de CVC code, je e-mailadres en maak een wachtwoord aan. Ga daarna akkoord met de voorwaarden en druk op ‘Registreer’.

Saldo opwaarderen

 1. Wil je ook meteen saldo op je clubcard zetten? Klik dan op ‘Opwaarderen’.
 2. Voer het bedrag in dat je wilt opwaarderen en doorloop de stappen van iDeal.
 3. Gelukt? Je bent nu klaar om met jouw clubcard af te rekenen bij RWA
 1. De KNIP app

Registreren

  1. Download de KNIP app via de Google Play Store of Apple Store.
  2. Vul je e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.
  3. Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox! Open vervolgens de link (op je telefoon) om je KNIP account te activeren.
  4. Vul het pasnummer en de CVC code in die op jouw clubcard staan.
  5. Je komt nu in een scherm terecht waar je de rest van je gegevens moet invoeren. Ga als laatste akkoord met de voorwaarden en druk op ‘Registreer’.

 

Saldo opwaarderen

 1. Om saldo op je clubcard te zetten, ga je naar rekeningen. Hier zie je de betaalrekening van je clubcard staan.
 2. Druk op het plusje of draai naar rechts om te bepalen welk bedrag je op jouw clubcard wilt zetten. Druk vervolgens op het iDeal icoontje.
 3. Doorloop de stappen van het iDeal proces om het saldo op je clubcard te zetten.
 4. Gelukt? Je bent nu klaar om met jouw clubcard af te rekenen bij RWA

Naast het opwaarderen van je saldo via de website of de KNIP app kan je dit ook doen aan de bar bij RWA door middel van je pinpas. Heb je nu al vragen, mail deze dan aan clubcard@svrwa.nl.

Wij wensen jullie veel gebruiksplezier!