Wat gebeurt er veel in een week tijd. ’s-Maandags is het een drukte van belang op het veld. Ook de G is er weer present en als het veldseizoen weer is begonnen moet ook de schoonmaakploeg weer aan het werk. Er worden emmers gevuld met sop, maar wat is er toch aan de hand met het water, het wil maar niet warm worden gelukkig is de kantine niet erg vuil en kan je met koud water ook blinkende tafels en stoelen verkrijgen, maar douchen met koud water is niet echt lekker, vandaar een brief naar de tegenstanders om flink wat deodorant mee te nemen. Ook dinsdag is het weer aardig druk en ondanks de kou wordt er in korte broek getraind. Donderdags is het de beurt aan de A2 om schoon te maken, de douches staan blank maar gelukkig houden de deuren het water nog aardig tegen. Er zijn zorgelijke gezichten bij de coaches, trainers en begeleiders van de verschillende ploegen. De D2 kampt met veel blessures en er is mij verteld dat deze zijn opgelopen bij een voetbaltoernooi van verschillende basisscholen. Gelukkig wordt daar door een sportieve wissel een goede oplossing gevonden. Zaterdag is het zoeken naar een parkeerplaatsje en nadat ik kennis heb genomen van allerlei indianenverhalen en heel veel ploegen heb zien spelen is het de beurt aan het derde, tweede en eerste. Alle drie de ploegen  laten leuke wedstrijden zien die niet allemaal eindigen zo als ik had gehoopt. Wel is het lekker vertoeven aan de rand van het veld, soms schrik je even op als je het taalgebruik van een in vervoering geraakte dame hoort, maar haar nederig excuus hebben we aanvaardt.

De bardienst heeft weer genoeg te doen gehad op deze zaterdagmiddag en was dankbaar voor de hulp die de jongere generatie ons gaf. Helaas waren de broodjes gezond zo op maar ook een tosti gaat er goed in zeker als ze met zes stuks tegelijk worden gebakken,

Het contant betalen zat er niet meer in en helaas loopt de vereniging ettelijke euro’s aan fooien mis maar dat wordt dan weer gecompenseerd door de inkomsten aan statiegeld.

Binnenkort is er een reanimatiecursus ik hoop dat er genoeg deelnemers zijn en wens ze veel succes bij deze belangrijke bezigheid.

Tot slot nog een aardige fotomoment