Beste kampgangers,

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover: het RWA Pinksterkamp 2024. De strijdt tussen de cowboys en de piraten gaat bijna beginnen. Wie gaat er met de schat vandoor?

Smoelenboek
Er is voor jullie een smoelenboek gemaakt. Zo kunnen jullie zien wie er allemaal meegaan als leiding op het RWA Pinksterkamp en wat de link is van deze mensen met RWA. Ook staan hier andere leuke weetjes in. Neem dus snel een kijkje op de site om te zien wie er meegaan.

You’ve got mail
Er is naar alle ouders een mail gestuurd (mocht je deze niet ontvangen hebben kijk dan vooral even in je spam, mocht deze daar ook niet staan laat het ons dan vooral weten).

Aanvullende informatie
In de mail hebben wij een bijlage toegevoegd. In deze bijlage staat een kleine impressie van wat jullie allemaal kunnen verwachten van het kamp. Mocht je dus nog vragen hebben lees dan vooral ook even de bijlage door. Mocht u daarna nog vragen hebben, schroom niet om ons te contacten.

Het kanaal
In de mail was ook te vinden dat er een kanaal is opgericht voor de ouders die het leuk vinden om de kampervaringen te volgen. Wij zullen op het kamp in het kanaal leuke foto’s delen met uiteraard verhaaltjes. Ook zullen wij op de site leuke stukjes plaatsen (zonder foto’s). Met het aanmelden voor kamp zal er ook een QR-code hangen om alsnog lid te worden van het kanaal. Mocht je het leuk vinden om ons te volgen op het kamp, wordt dan vooral lid van het kanaal!

Kampboekje
Dit jaar komt er ook weer een kampboekje uit. Hier staat verdere informatie in met onder andere de dagindeling, de bus indeling, corveelijst, slaapzaalindeling, inpaklijst en nog veel meer informatie. Dit kampboekje komt op de website te staan. STAY TUNED. Deze zal zo snel mogelijk online komen.

Communicatie
Vanaf nu zullen jullie GEEN mails meer van ons ontvangen over de algemene zaken over het kamp. Vanaf nu gaat de communicatie via de website en het kanaal. Hou dit dus goed in de gaten, en schroom niet om vooral andere in te lichten als er iets nieuws online is gekomen.

Bus actie
Het is jullie vast niet ontgaan dat wij druk bezig zijn met de sponsoring voor ons kamp. Het draait op vrijwilligers en gunsten. Jullie hebben wellicht de bus in de kantine zien hangen. Je kunt ons zelf ook sponsoren doormiddel van deze bus. Geef wat je kwijt kan/wil en teken jezelf in de bus. Mocht je aanstaande zaterdag een lekkere versnapering halen aan de bar voor tijdens de wedstrijden, vergeet dan vooral deze bus actie niet! Elke euro is welkom voor ons kamp. Mocht je nog iemand weten die wellicht (buiten de vereniging) ons wil sponsoren. Laat het ons dan alsjeblieft weten.

Sponsoring
Via deze weg willen wij ook alvast alle sponseren bedanken. Zonder jullie hadden wij nooit zo’n leuk kamp neer kunnen zetten.