Zoals jullie in onze laatste update hebben kunnen lezen is er besloten om vanaf komend seizoen alle leden en ouders van jeugdleden in te schakelen voor een deel van het vrijwilligerswerk; het verenigingswerk.

Om de verenigings- en vrijwilligerstaken te organiseren heeft RWA – na een uitgebreide procedure – gekozen voor InzetRooster als digitaal systeem. Dit systeem is zo gebouwd dat je de verenigingstaken op basis van je eigen (gekoppelde) agenda kunt plannen. Ook krijg je vanuit dit systeem reminders en heb je inzicht in je besteedde uren.

Andere korfbalverenigingen, zoals: Avanti, DOS’ 64, Good-Luck, IJsselvogels, Korbis, Maasluis, Oranje Wit, SPIRIT en UNITAS, gingen ons voor.

InzetRooster:

Daarom verzoeken wij jullie je hiervoor aan te melden en dan specifiek per leeftijdsgroep:

Leeftijdsgroep Verplicht aantal uur Wie aan te melden?
Senioren of
A-Jeugd
10 uur per lid per seizoen Speler / speelster
B-Jeugd 6 uur per lid per seizoen Speler/ speelster
C-jeugd tot Kangoeroes 10 uur per gezin per seizoen Eén van de ouders van het spelende kind / de spelende kind(eren)

Indien één of beide ouders van het kind / de kinderen zelf ook lid zijn, dan vervalt deze 10 uur per gezin per seizoen. Het verenigingswerk geldt dan voor een lid van een senioren-team (10 uur per lid per seizoen).

We rekenen op jullie medewerking.

Vervolg:

Komende periode zal er meer gecommuniceerd gaan worden over wanneer we live gaan, welke verenigingstaken als eerst gepubliceerd worden, ect.

Meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande informatie, dan kan je contact opnemen met de Vrijwilligerswerkgroep (verenigingswerk@svrwa.nl).