De selectie van RWA uit Poortugaal staat met ingang van het volgend seizoen onder leiding van Jelmer Wassink en Wilco Knops. Zij volgen hiermee Edwin Jansen op die volgend seizoen bij Merwede aan de slag gaat. Het bestuur en de commissie technische zaken denken met Wassink en Knops de juiste personen gevonden te hebben om met de selectie van RWA volgende stappen te zetten op het gebied van speelwijze, teamontwikkeling en de ontwikkeling van individuele spelers.

Wassink en Knops maken de overstap van KCC/CK Kozijnen uit Capelle aan de IJssel. Bestuur en TC kijken uit naar deze samenwerking: ‘Jelmer en Wilco vullen elkaar als duo goed aan, maar houden elkaar ook scherp. Ze hebben een heldere visie op korfbal en wij denken dan ook dat dit duo de selectie van RWA verder zal helpen ontwikkelen”.

Wassink en Knops geven zelf aan: “de afgelopen weken hebben we meerdere gesprekken gevoerd met bestuur, TC en een aantal leden van de spelersgroep van RWA. Deze gesprekken gaven ons direct een fijn en goed gevoel. Niet alleen de warme ontvangst maar ook de enorme drive om te willen ontwikkelen en vernieuwen spraken ons erg aan.”.
Voor RWA 2 wordt nog gezocht naar een coach om samen met Jelmer en Wilco aan de slag te gaan met de selectie van RWA. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op via tc@svrwa.nl

Bestuur RWA