Wij als vereniging zijn trots en verheugd jullie te mogen melden dat vanaf volgend seizoen onze sponsor IF Solutions de samenwerking heeft uitgebreid en wij nog jaren plezier van elkaar mogen hebben.

Bij de start van het nieuwe seizoen zullen alle jeugdteams voorzien worden van nieuwe shirts met shirtsponsoring en zullen we als vereniging over de gehele linie een mooie professionele uitstraling hebben en dat is zeker iets om trots op te zijn!

En om jullie een idee te geven hebben we aan de sponsor gevraagd een korte introductie te geven;

Alleen de beste match is goed genoeg

IF Solutions zorgt dat talentvolle financieel specialisten en ICT’ers bij de beste organisaties terechtkomen. Zodat beide partijen – onze kandidaten én onze opdrachtgevers – er de vruchten van plukken.

We zijn bijzonder klantgericht. Zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze kandidaten. Alleen de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat is voor ons goed genoeg. Daarom verdiepen we ons in de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en volgen we onze kandidaten en hun ambities op de voet.

Onze werkwijze is gebaseerd op drie krachten: eerlijkheid, snelheid en duidelijkheid. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Om die werkwijze optimaal in te zetten, werken drie afdelingen intensief samen:

Account- & Field Management
Recruitment
Administratie & Financiën
Onze visie

De juiste specialist, op het juiste moment, zorgeloos bij de juiste opdrachtgever laten werken.

We kijken uit naar het nieuwe seizoen en wanneer iedereen heeft genoten van een heerlijke vakantie kunnen we er weer sportief en mooi tegenaan.

Sportieve groeten en een fijne vakantie namens de sponsorcommissie.