Op zaterdag 13 augustus zijn RWA 1 en 2 weer begonnen met trainen en afgelopen week hebben de meeste jeugd en overige senioren al getraind. Dat betekent dat het korfbalseizoen weer begonnen is na een paar weken rust. Rust dan vooral voor de coaches/trainers, spelers en ouders. Want een aantal commissies is nog druk bezig geweest in de zomervakantie. De TC was (en is) nog druk bezig met opstellingen, oefenwedstrijden, etc. De vrijwilligersbeleid-werkgroep met de verdere uitwerking van het beleidsplan met een bijbehorend platform (zie de berichten van 13 juli en 18 augustus) en daarnaast zal er bij de bar het komende seizoen ook eea wijzigen (gedeeltelijk te maken met het vrijwilligersbeleidsplan).

Wat een aantal wellicht ook opgevallen is dat het scorebord niet altijd meer goed werkte. Hier is gedurende de maanden voor de zomervakantie nog gekeken of dit te repareren was, maar uiteindelijk is er besloten om een nieuw scorebord aan te schaffen. Deze zal er nog niet direct zijn, maar komt als het goed is half september. De vervanging van het scorebord is trouwens mede mogelijk gemaakt door de Club van 50, waarvoor onze dank!

Algemene ledenvergadering

Zoals in het vorige stukje van het bestuur aangeven komt er snel weer een algemene ledenvergadering. Nu het programma voor het veld definitief is hebben wij ook een datum gekozen. Zaterdag 15 oktober zal deze gehouden worden. RWA 1 speelt dan om 16:00 uur thuis en zal rond 17:15 klaar zijn. De ALV start dan om 18:30 uur. De agenda zal binnenkort volgen.

Als bestuur zullen er de gebruikelijke onderwerpen besproken worden, zullen we met een aantal updates komen, de speerpunten voor het komende seizoen behandelen, de financiën bespreken, etc. Zoals altijd kunnen leden ook vragen stellen, en dat hoeft niet alleen op de ALV te zijn. Vragen aan het bestuur kunnen ten allen tijde gesteld worden via bestuur@svrwa.nl of door het aanschieten van een van de bestuursleden op het complex. Zijn er specifieke vragen/aandachtspunten die je op de ALV behandeld zou willen zien, dan kan je dat natuurlijk ook vooraf aan deze vergadering laten weten.

Semi-permanente woningen

Het is de afgelopen weken stil geweest rondom dit onderwerp, maar de gemeente was ook in afwachting van informatie/toezeggingen vanuit het ministerie. Op donderdag 25 augustus en dinsdag 30 augustus zijn er inloopspreekuren voor de bewoners van de wijk waarin wij zitten en daarnaast zullen wij vanuit RWA ook van de gemeente een update krijgen.

Ik hoop de komende weken weer veel spelers, trainers/coaches, ouders, opa’s en oma’s, etc. op en/of langs het veld te zien.

Peter